CIRI

MACINES

Mesin lengkep

1.High beban minyak Mesin sareng engsel sareng bagéan pamindahan nyaéta minyak, ngurangan panggunaan minyak pelumas, ngirangan biaya pangropéa sareng tiasa ngirangan minyak, ningkatkeun kabersihan mesin.
Météran hidraulik precision 2.Synronter motor mékanik Hidraulik, pusat nyetél gear kapang nyusun sistem, supados sistem nyusun kapang langkung sampurna 3.Kamasan kaamanan tanpa panyaluyukeun Jenis anyar bar aman disumputkeun tanpa disaluyukeun, kirang paparan, kaamanan langkung luhur 4.Adjustable tw ...

1.High beban minyak Mesin sareng engsel sareng bagéan pamindahan nyaéta minyak, ngurangan panggunaan minyak pelumas, ngirangan biaya pangropéa sareng tiasa ngirangan minyak, ningkatkeun kabersihan mesin.  <br/> Mékan hidraulik precision pancing hidraulik motor, motor ngatur sistem sentral gear panyusun, ku kituna sistem panyesuaian kapang langkung sampurna 3.Kuasa kaamanan tanpa panyaluyukeun Jenis anyar bar aman disumputkeun tanpa adjustment, kirang paparan, kaamanan langkung luhur 4.Bener tw ...

Yingtu mesin suntikan plastik otomatis

"Yingtu Mesin Manufaktur" komitmen pikeun ngawangun perusahaan ngarah di mesin mesin injeksi presisi China dina abad ka-21

Tentang Kami

Ningbo Yingtu Mesin Manufaktur Co, Ltd Tempatna di Laut Cina Wétan, Kecantikan-Ningbo, perusahaan ngagaduhan grup richin langkung ti 10 taun pangembangan téknologi sareng produksi sareng pangalaman manajemén kualitas mesin tina tanaga profésional, koordinasi seueur ogé industri mesin domestik anu dipikanyaho, Profesor ahli tim pengembangan produk perusahaan salaku konsultan, gaduh kauntungan téknis anu penting sareng kauntungan kauntungan industri plastik, tiasa nahan jaman-jaman. Kusabab ngadegna perusahaan parantos nurut kana paménta para nasabah salaku inti. 

anyar

BALONG

  • The characteristics of the horizontal injection molding machine

    Horizontal injection molding machine: This is the most common type. The clamping part and the injection part are on the same horizontal centerline, and the mold is opened in the horizontal direction. Its characteristics are: the body is short, easy to operate and maintain; the machine has a low c...

  • Low price for China Small Plastic Products Making Machine

    Last month,we sales several machines for our customer to produce  Pet Bottles.We now have turn out to be amongst quite possibly the most technologically innovative, cost-efficient, and price-competitive manufacturers for Low price for China Pet Bottle Making Preform Injection Molding Machine for ...

  • The difference between servo injection molding machine and ordinary injection molding machine

    At present, there is a classification on the market that divides all injection molding machines into servo injection molding machines and ordinary injection molding machines. Today Jinsu Machinery will talk about the difference between servo injection molding machines and ordinary injection moldi...

  • Brief analysis of the difference between vertical injection molding machine and horizontal injection molding machine

    There are many types of injection molding machines, and different types of injection molding machines have different characteristics and each has its own advantages. From the functional point of view, it can be divided into angle injection molding machine, two-color injection molding machine, mul...

  • The use of horizontal injection molding machine

    Horizontal injection molding machine is a kind of injection molding machine which is widely used and cost-effective among several types. Horizontal injection molding machine in comparison with the fully electric injection molding machine of science and technology content is higher, the price is r...