1.A keni një çertifikim?

Po, Ne kemi soertifikim Iso9001, Ce dhe Sgs.

2.Cila është data e dorëzimit?

Pas marrjes së depozitës, ne do të aranzhojmë prodhimin dhe do t'i dorëzojmë mallrat sa më shpejt të jetë e mundur

3.A ka ndonjë garanci pas shitjes?

Po, Ne do të organizojmë inxhinierë për ta riparuar në kompaninë tuaj, dhe kur të blini pajisjet tona do t'ju japim një seri materialesh mësimore të thjeshta për mirëmbajtje.

4.A keni një ekip të projektimit?

Po, ne kemi shumë inxhinierë teknikë me mbi 10 vjet përvojë në projektim.

5.Mund të pranoni OEM / Odm?

Po, Mirë se vini.

Dëshironi të punoni me SHBA?