ZGJEDHURA

Machines

Makinë e plotë

Mbajtja e naftës me ngarkesë të lartë 1. Varet e makinës dhe pjesët lëvizëse janë mbajtëse të naftës, zvogëlojnë përdorimin e vajit lubrifikues, zvogëlojnë kostot e mirëmbajtjes dhe mund të zvogëlojnë vajin, përmirësojnë pastërtinë e makinës.
2. Mekanizmi rregullues myk hidraulik preciziv i rregullimit të mekanizmit Hidraulik, sistemi rregullues i mykut për pozicionimin qendror, në mënyrë që sistemi i rregullimit të mykut të jetë më i përsosur 3. Siguria e jashtme pa rregullim Lloji i ri i shiritit të fshehtë të sigurisë pa rregullim, ekspozim më pak, siguri më të lartë ...

Mbajtja e naftës me ngarkesë të lartë 1. Varet e makinës dhe pjesët lëvizëse janë mbajtëse të naftës, zvogëlojnë përdorimin e vajit lubrifikues, zvogëlojnë kostot e mirëmbajtjes dhe mund të zvogëlojnë vajin, përmirësojnë pastërtinë e makinës. <br/> 2.Sinchronous hidraulike precizion mekanizëm rregullues myk Motori hidraulik, sistemi qendror i rregullimit të mykut të pozicionimit qendror, në mënyrë që sistemi i rregullimit të mykut më i përsosur 3.Internet pa rregullim Lloji i ri i shiritit të fshehtë të sigurisë pa rregullim, më pak ekspozim, siguri më të lartë 4. Tw rregullueshme ...

Yingtu makinë automatike e derdhur plastike injeksion

"Yingtu Machinery Prodhim" është e angazhuar për ndërtimin e një ndërmarrje udhëheqëse në makinën e derdhur precision të Kinës me injeksion në shekullin e 21-të

Rreth Nesh

Ningbo Yingtu Machinery Prodhim Co, Ltd E vendosur në Detin e Kinës Lindore Bukuri-Ningbo, kompania ka një grup të richin më shumë se 10 vjet të zhvillimit të teknologjisë dhe prodhimit dhe përvojës së menaxhimit të cilësisë së makinës së personelit profesional, koordinimin e shumë mirë- industria e njohur e makinerive vendase, Profesori i ekipit të ekspertëve, për zhvillimin e produkteve të kompanisë, shërben si një konsulent, ka një avantazh të rëndësishëm teknik dhe avantazh të menaxhimit industrinë plastike, mund të mbajë gjaku herë. Që nga themelimi i kompanisë i është përmbajtur kërkesës së klientit si thelbi. 

i fundit

LAJME

 • The characteristics of the horizontal injection molding machine

  Horizontal injection molding machine: This is the most common type. The clamping part and the injection part are on the same horizontal centerline, and the mold is opened in the horizontal direction. Its characteristics are: the body is short, easy to operate and maintain; the machine has a low c...

 • Low price for China Small Plastic Products Making Machine

  Last month,we sales several machines for our customer to produce  Pet Bottles.We now have turn out to be amongst quite possibly the most technologically innovative, cost-efficient, and price-competitive manufacturers for Low price for China Pet Bottle Making Preform Injection Molding Machine for ...

 • The difference between servo injection molding machine and ordinary injection molding machine

  At present, there is a classification on the market that divides all injection molding machines into servo injection molding machines and ordinary injection molding machines. Today Jinsu Machinery will talk about the difference between servo injection molding machines and ordinary injection moldi...

 • Brief analysis of the difference between vertical injection molding machine and horizontal injection molding machine

  There are many types of injection molding machines, and different types of injection molding machines have different characteristics and each has its own advantages. From the functional point of view, it can be divided into angle injection molding machine, two-color injection molding machine, mul...

 • The use of horizontal injection molding machine

  Horizontal injection molding machine is a kind of injection molding machine which is widely used and cost-effective among several types. Horizontal injection molding machine in comparison with the fully electric injection molding machine of science and technology content is higher, the price is r...