1.Дали имате сертификација?

Да, имаме сертификација на Iso9001, CE и Sgs.

2.Кој е датумот на испорака?

Откако ќе го примиме депозитот, ќе организираме производство и ќе ги испорачаме стоките колку што е можно поскоро

3. Дали има гаранција за после продажбата?

Да, ќе организираме инженери да ја поправат во вашата компанија, и кога ќе ја набавите нашата опрема ќе ви дадеме серија едноставни наставни материјали за одржување.

4. Дали имате тим за дизајн?

Да, имаме многу технички инженери со над 10 години искуство во дизајнот.

5.Можете ли да прифатите OEM / Odm?

Да, добредојде.

САКАТЕ ДА РАБОТИ СО НАС?