ИЗБРАНА

МАШИНИ

Комплетна машина

1.Во голема лежиште на лежиштето на нафтата Машината шарки и подвижни делови се лежиште, ја намалуваат употребата на маслото за подмачкување, ги намалуваат трошоците за одржување и може да го намалат маслото, да ја подобрат чистотата на машината.
2.Синхрон хидрауличен прецизен механизам за прилагодување на мувлата ...

1.Во голема лежиште на лежиштето на нафтата Машината шарки и подвижни делови се лежиште, ја намалуваат употребата на маслото за подмачкување, ги намалуваат трошоците за одржување и може да го намалат маслото, да ја подобрат чистотата на машината. <br/> 2.Синхрон хидрауличен прецизен механизам за прилагодување на мувлата 4. Прилагодлив два ...

Yingtu автоматска машина за обликување на пластични инекции

„Yingtu Machinery Machinery“ е посветена на градење на водечко претпријатие во прецизната машина за обликување со инјектирање во Кина во 21 век

За нас

Ningbo Yingtu Машини Производство копродукции, ООД Лоциран во Источно Кинеско Море убавина-Ningbo, компанијата има група на ricin повеќе од 10 години на развој на технологија и производство и управување со квалитет искуство на машина на професионален персонал, координација на многу добро- познат домашната машинерија индустрија, професор на експерти тим за развој на производот на компанијата служи како консултант, има значителна техничка предност и предност за управување со пластичната индустрија, може да држи време животна крв. Од основањето на компанијата се придржува кон побарувачката на клиентите како јадро. 

неодамна

ВЕСТИ

 • The difference between servo injection molding machine and ordinary injection molding machine

  At present, there is a classification on the market that divides all injection molding machines into servo injection molding machines and ordinary injection molding machines. Today Jinsu Machinery will talk about the difference between servo injection molding machines and ordinary injection moldi...

 • Brief analysis of the difference between vertical injection molding machine and horizontal injection molding machine

  There are many types of injection molding machines, and different types of injection molding machines have different characteristics and each has its own advantages. From the functional point of view, it can be divided into angle injection molding machine, two-color injection molding machine, mul...

 • The use of horizontal injection molding machine

  Horizontal injection molding machine is a kind of injection molding machine which is widely used and cost-effective among several types. Horizontal injection molding machine in comparison with the fully electric injection molding machine of science and technology content is higher, the price is r...

 • Sales news

  On August 26, our company sent out 11 yt-1400 injection molding machines . The buyer is an old customer of our company, and the purchase transaction volume in our company has exceeded US $500000. The customer’s company has always been very confident in our machines, and gave us a very high ...

 • Wedding Party

  August 28th was a great day. Our colleague Liang got married after six years in love. The seeds of love sown in youth were finally blooming that day. The bridegroom came to the bride’s house in the wedding car, with a bunch of flowers, which was prepared for his lovely girl. After passing a...