1. Apa Sampeyan duwe Sertifikat?

Ya, Kita Nduwe Iso9001, Sertifikasi Ce lan Sgs.

2.Apa Tanggal Kiriman?

Sawise Nampa Deposit, Kita bakal Ngatur Produksi lan Ngirim Barang Yen Cepet

3. Apa Ana Menjamin Sawise Disewa?

Ya, Kita Bakal Atur Engineer Kanggo Ndandani Ing Perusahaan Sampeyan, Lan Yen Sampeyan Milih Peralatan Kita Bakal Nemu Sampeyan Siri Bahan Tutorial Maintenance Sing Gampang.

4. Apa Sampeyan duwe Tim Desain?

Ya, Kita Akeh Mesin Teknis Teknis Kanthi 10 Desain Pengalaman Desain.

5. Apa Sampeyan Nampa Oem / Odm?

Ya, Sugeng Rawuh.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?